Traduir

dissabte, 6 de desembre de 2014

Transtors de conducta alimentàriaResultat d'imatges de logo ajuntament de cerdanyola


Benvolgudes, benvolguts,Des de Salut Pública us convidem a una sessió informativa, adreçada a adults amb  fills i filles entre 10 i 18 anys relacionada amb la detecció precoç i el tractament de la anorèxia i altres malalties de trastorn de conducta alimentària.
Aquestes patologies constitueixen en l'actualitat un problema important de salut. Segons dades de l'Associació Contra l'Anorèxia i la Bulímia (Acab), un 6% de la població espanyola d'entre 12 i 21 anys pateix algun trastorn alimentari i encara que un 90% dels afectats són dones, hi ha una tendència a l'alça dels casos en homes.
Segons la majoria dels autors, la detecció precoç, seguida del tractament en persones amb trastorns de la conducta alimentària, s'associa amb bons resultats evolutius. Com més temps passa entre l'inici del trastorn i el tractament, pitjor és el resultat en l'evolució i el pronòstic.
La sessió es realitzarà a l'aula magna de l'Institut Jaume Mimó el dia 18 de desembre a les 18:30, i té una durada aproximada de dues hores. És necessari confirmar l'assistència abans del dia 15 de desembre. Per fer-ho, us demaneu que, com a AMPA, ompliu el formulari que trobareu enaquest enllaç, indicant quantes persones del vostre centre hi assistiran.
Aquesta activitat està subvencionada pel Servei de Salut Pública de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Per aquest motiu i degut a que les places son limitades us preguem que si no podeu assistir-hi o hi ha un canvi en el nombre de places reservades, truqueu al telèfon 93 58 08 888 ext 3730 o 3793 o envieu un correu a Gonzalorj@Cerdanyola.cat.

Us adjuntem també un cartell divulgatiu de l'activitat.

Cordialment,

Servei de Salut Pública
Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada