Traduir

dimarts, 11 de juny de 2013

Benvolgudes famílies, 
El proper curs 2013-2014 es vol portar a terme la socialització del llibre de text. Ateses les dificultats de realitzar la socialització seguint el sistema utilitzat a les escoles de primària, finalment s’ha decidit optar per un sistema de reutilització de llibres de text. Ha estat una decisió conjunta de l’Equip Directiu, Professors i Junta de l'AMPA.
Amb aquest projecte es pretén atènyer els objectius següents:

·         Educar als alumnes per al desenvolupament sostenible, a partir del consum i l'ús racional i responsable basat en la reutilització dels llibres de text i de lectura.

·         Afavorir la igualtat d'oportunitats en les condicions d'escolaritat, garantint a tot l'alumnat l'accés als llibres de text i lectura.

·         Estalviar diners a les familíes, ja que la reutilització dels llibres de text pot suposar un reducció en la despesa anual de compra de llibres fins a un 60%.

Atès que no hi ha suficients recursos humans per dur a terme tot això des de l’AMPA, hem pensat externalitzar aquest projecte, i hem apostat per l’empresa Iddink, que té una àmplia experiència en sistemes de reutilizació de llibres de text.

Això implica que ja no es col·labora amb la llibreria L’Escola en la venda dels llibres, sinó amb Iddink que proporcionarà els llibres necessaris als alumnes que s’afegeixin al projecte.

El proper dia 1 de juliol a les 18 h. es farà una reunió informativa i explicativa del projecte a l’institut, amb representació de l’AMPA, l’Equip Directiu i l’empresa Iddink.
Molts de vosaltres ja heu rebut una carta i un esquema amb els papers de la matriculació explicant els punts essencials del projecte i les instruccions per poder-hi participar, però us recomanem que assistiu a la reunió del dia 1 de juliol per tal d’aclarir qualsevol dubte que tingueu. Tota aquesta informació també es penjarà de la web de l’institut en els propers dies.

Trobareu adjunts tres document en pdf on es dona més informació de tot plegat.
Cordialment,
Ampa Institut Gorgs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada